24/6/13

Έλληνες τουρίστες στα ξενοδοχεία


16 σχόλια:

  1. Μωρό μου, στο είπα, είναι περιπΤΕΡΑΣΤΙΟ
    Να είσαι πιο σύντομος την επόμενη φορά και να με ξυπνήσεις να κάνω guest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χελλόου εβριμπάντιιιι , χαχαχαχα.
    Κούλα μ'ακούς?Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος :p :p :p

    Tώρα όσον αφορά τα ξενοδοχεία,επειδή είμαι απο πιτσιρίκι εκεί μέσα,οι λόγοι οικογενειακοί-επαγγελματικοί,οι χειρότεροι πελάτες και οι πιό ''απολίτιστοι'',είναι πάντα οι Έλληνες.Γεγονός!
    Αν και στη Robinson κατά βάση μόνο Γερμανοί έρχονται,αλλά είναι και κάποιοι Έλληνες που θες να τους πυροβολήσεις από την αγένεια/τσαπατσουλιά/καγκουριά. Αν αρχίσω τώρα το θέμα ξενοδοχεία και τουρισμός,θα γράψω ανάρτηση και όχι σχόλιο,χαχαχα.
    Το κόβω και φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνε ένα αρθράκι να γουστάρεις και να ξεχαρμανιάσεις!

      Διαγραφή
    2. Δε φτάνει που τους τρώω στη μάπα τόσα χρόνια,σιγά μην κάνω και αρθράκι για δαύτους :p
      Ένα αστείο περιστατικό θα σου πω μόνο από τα ξενοδοχεία,για να ευθυμήσουμε λίγο εσύ θα το ''πιάσεις'' λόγω επαγγέλματος :p
      Kάνω ένα μικρό πρόλογο και μπαίνω στο αστείον του θέματος.

      Ο παππούς μου σαν οικονομικός διευθυντής στο ξενοδοχείο,όταν πέρασα Πανεπιστήμιο,μέχρι να αρχίσω μαθήματα,με έβαλε με παράκληση δική μου να εργαστώ στο ξενοδοχείο.Για τη ρεσεψιόν με προόριζε,λόγω του ότι μιλάω άπταιστα τα Γερμανικά συν άλλες 2 γλώσσες,αλλά ο μπαρ-σεφ,επειδή ήμουν τρελλοκομείο και είχα το λέγειν και την τρέλλα που θέλει ο πελάτης στο μπαρ,με πήρε στο μπαρ.Σκέψου τώρα ένα pool-bar με 8 άτομα μέσα στο μπαρ και 10 άτομα σάλα.Εργοστάσιο.:p
      Δεν ήξερα από ορολογία του μπαρ (πως λέγεται το κάθε ποτήρι,δίσκος κτλ.),αλλά τα πήγαινα τέλεια,γιατί το είχα.
      Την δευτερη εβδομάδα που είμαι εκεί,έχουμε μία βραδιά και πάνω στη φούρια μας να ετοιμάσουμε,έρχεται ο μπαρ-σεφ και μου λέει με πολύ άγχος ''Ματινάκι,τρέχα στο εστιατόριο και φέρε μου 2 παραμάνες''(εννοώντας τους μεγάλους δίσκους)...τρέχω εγώ που λες και στα μισά της διαδρομής βλέπω τον μετρ.Του λέω ''Μου είπε ο μπαρ-σεφ να μου δώσεις 2 παραμάνες τις βιάζεται''...Μου λέει ''επειδή δεν μπορώ να γυρίσω πίσω,πήγαινε στο γραφείο μου και πάρε'' (εδώ να πω ότι το γραφείο του,είχε ψηλά κάτι μεγάλα ντουλάπια,γεμάτα δίσκους)...Τρέχω η καλή σου στο γραφείο του,αλλά μην έχοντας γνώση ούτε για τις παραμάνες,ούτε για τα ντουλάπια και το περιεχόμενό τους,άνοιγα τα συρτάρια του γραφείου του,μέχρι που σε ένα από αυτά,είδα ένα κουτάκι με καρφίτσες,πινέζες,παραμάνες.Πήρα και εγώ όχι 2,αλλά 5 παραμάνες και έτρεξα στο μπαρ.Περιττό να σου πω το τί έγινε όταν με είδαν όλοι που με περίμεναν να τους πάω τους δίσκους και με είδαν να κρατάω παραμάνες,χαχαχαχα.Ακόμα το συζητάνε κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια.Ε μετά,με τα χρόνια,ακόμα και μπαρ-σεφ που έγινα,το λέγανε όλοι οι πιό παλιοί στους νεότερους και με έκαναν ρόμπα και άντε μετά να τους την πω εγώ :p :p :p

      Υ.Γ. Λες να γράψω για όλα τα κουλά που έχω δει εκεί μέσα?Έτσι αλλάζει...Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος :p :p :p

      Διαγραφή
  3. Μου ζητάς να δω το βιντεο δηλαδη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με το Παλαιοκόριτσο. Είμαι και εγώ χρόνια σε αυτον τον κλάδο και ειλικρινά υπάρχουν 10 δις λόγοι να ασχοληθείς και να γράψεις. Κάθε λαός έχει τα + και τα -.
    Ο Έλληνας π.χ. είναι της φάσης πληρώνουμε όσον το δυνατόν λιγότερα λεφτά γιατί περνάμε δύσκολα αλλά ζητάει Α ποιότητα τσιμπούκια σε δόσεις και κώλο εφόσον υπάρχει διαθέσιμος.
    Εγώ το βίντεο το είδα ΌΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς γιατί είσαι θεούλης και η γνώμη σου είναι ήδη καταγεγραμμένη στη βίβλο

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ το είδα ΟΛΟ!
    Θα σταθώ στο θέμα της 17χρονης,μιας και τυχαίνει να είμαστε συνομήλικες κι έχω παρατηρήσει ότι το υφάκι είναι πολύ συχνό φαινόμενο σ' αυτές τις ηλικίες. Αυτό συμβαίνει γιατί ορισμένοι γονείς δεν εξήγησαν ποτέ στα καμάρια τους ότι ο άλλος που σερβίρει/σου φτιάχνει το ποτό ή οτιδήποτε δεν είναι ούτε δουλάρα σου,ούτε κατώτερός σου. Βρίσκεται στο χώρο εργασίας του και πρέπει να τον σεβαστείς και να είσαι ευγενικός,όπως θα απαιτήσεις να σεβαστούν κι εσένα οι αυριανοί πελάτες σου. Τέλος πάντων,εγώ πάντοτε μιλάω στον πληθυντικό,λέω ευχαριστώ κ.λπ. Στην τελική,δε χρειάζεται να με βρίζουν πίσω απ' την πλάτη μου,μόλις σηκωθώ απ' το τραπέζι! Η καλή συμπεριφορά είναι δείγμα παιδείας.
    Ήταν μεγαλούτσικο το βίδεο,όντως,αλλά είχε πολλή πλάκα. Ιδίως εκεί με το τσεμπέρι και την φάση με την κοπελιά (τα είδα δύο φορές αυτά :p). ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩ! Περιμένουμε το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σύντομα, αν και θα είναι πολύ πιο σύντομο.

      το πιο καλό που έχεις πάντως να κάνεις είναι να λες τη γνώμη σου και/ή την ενόχλησή σου όταν βλέπεις κάποιον συνομίληκό σου να συμπεριφέρεται έτσι

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και το κάνω! Όμως,επειδή έτσι έχουν μάθει,δεν καταλαβαίνουν πού είναι το λάθος. Νομίζουν ότι τους κάνω "παρατήρηση",γιατί μίλησαν στον ενικό κι εντάξει 34 είναι ο άλλος,όχι 134! Το ξέρεις και ο ίδιος φαντάζομαι ότι με ορισμένους ανθρώπους δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση κι όχι τίποτ' άλλο,στο τέλος βγαίνεις εσύ ο κακός! Εγώ ξέρω να σέβομαι κι είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου. Αν ο άλλος είναι ζώον,μπροστά του θα το βρει,αργά ή γρήγορα.

      Την καλησπέρα μου.

      Διαγραφή
  6. poly kalo,alla kane kati me to tsigaro,poly kapnizeis leme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα ρε Χώστη.
    Σωστά πράγματα.
    Οι Έλληνες γενικά τα 'χουν αυτά.Δεν εκτιμάνε και δεν σέβονται τίποτα.
    Οι ξένοι γενικότερα είναι ωραίοι.
    Αν είσαι σωστός και επαγγελματίας σε αυτό που κάνεις πέφτουν τα μπερμπουάρια βροχή.

    Υ.Γ 1: Καλό βιντεάκι.Το είδα όλο και δεν με κούρασε καθόλου.

    Υ.Γ 2: Μην τους ακούς αγόρι μου.Αρχίδια δυο τσιγαράκια έκανε ο άνθρωπος ρε παιδιά.

    Υ.Γ 3: Με τι τζιβανόφιλτρα στρίβεις ρε μαλάκα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άγγιξα τον εαυτό μου σε ευαίσθητα σημεία ενώ έβλεπα το βίδεον. Βασικά είχα στο διπλανό tab το parispornmovies οπότε δικαιολογούμαι, φορ νάου... ΧΩΣΕ 10ΩΡΟ, ΠΑΠΑΡΙ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΣΤΗΡΑ ΟΛ ΝΤΕΪ ΛΟΝΓΚ.

    ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε Καγκελάριε, αν συμμεριζόμουν το θαυμασμό σου στο πορνο θα είχαμε παρόμοια γούτσα....πούτσα....γούστα

      Διαγραφή