7/9/13

Επιστολή προς Χωστήρα

Αγαπημένε μου Χωστήρα,
ο λόγος που σου γράφω αυτό το γράμμα, είναι γιατί κοντεύω να ξεχάσω τα μάτια σου, τα μαλλιά σου και άλλα καλούδια πάνω σου, ας μην επεκταθώ και θεωρηθώ πρόστυχη, διότι όταν έρχομαι λείπεις, όταν έρχεσαι κοιμάμαι, και όταν ξυπνάω κοιμάσαι.
Η ζωή είναι άδικη και έχει πολλές δυσκολίες, αλλά η αγάπη μας, θα τα προσπεράσει όλα και θα νικήσει. Διαφορετικά θα χωρίσουμε, θα μείνουμε φίλοι και θα διαγράψουμε αυτό το ιστολόγιο γιατί θα μας θυμίζει έναν μεγάλο έρωτα και θα μας πονάει.
Μέχρι τότε να σε ενημερώσω πως σου αγόρασα εκείνο το βιβλίο που ζήτησες και το έχω αφήσει πάνω στο κομοδίνο σου. Εσύ να πεις, αν θες και δε ντρέπεσαι, στους αναγνώστες μας, τί βιβλίο ζήτησες. Αρκετά εκτίθεμαι εγώ.
Επίσης σου μαγείρεψα κοκκινιστό μοσχαράκι (ποντίκι) με μακαρόνια. Για να μη λες. Κι ας είχα πει πως δεν θα ξαναμαγειρέψω. Βάλε να φας όταν γυρίσεις και πιες και ένα ποτήρι μπίρα στην υγειά μου. Σε ευχαριστώ για το μεξικάνικο που έφτιαξες. Δεν έμεινε άλλο. Να μας το ξαναφτιάξεις.
Τέλος μη ξεχάσεις να περάσεις να πάρεις αυτό που σου ζήτησα εγώ, αύριο το πρωί. Αν δεν πας, τότε να μου το πεις να πάρω άδεια, να πάω εγώ.
Αυτά ήθελα να σου πω. Πάω για ύπνο.

Σε αγαπώ.
Η Κρήτη σου.

ΥΓ Στη κατάψυξη έχει και παγωτό.


18 σχόλια:

  1. Όταν τελειώσει η τουριστική σεζόν, θα είναι καλύτερα. Μη μου ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θα ειναι καλύτερα. Τώρα καθόμουν εγώ και δούλευε εκείνος. Με το τέλος της τουριστικής σεζόν, θα κάθεται εκείνος και θα δουλεύω εγώ.
      Καλύτερα για ποιον λοιπον;

      Διαγραφή
  2. καρδούλα μου ήταν όλα υπέροχα και έφαγα και το ποντίκι (του μοσχαριού και όχι κανένα χάμστερ, όπως πολλοί θα νομίσουν)!!
    Κι εγώ μωρό μου σε έχω σαν την Κύπρο: Δεν σε ξεχνώ και όπως είπε η The Writer από πάνω, κάτσε να τελειώσει η σεζόν και θα πατσίσουμε για το χρόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόλλησε το πληκτρολόγιο από το μίγμα,σιροπιού,μερέντας και παγωτού που ξεχειλίζει!!

    Αυτό εχω να πω μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα για τη μερέντα Κρήτη!Θα ανοίξουμε βεντέτα!:Ρ

      Διαγραφή
    2. Για πάμε να την ανοιξουμε;
      Την τελευταία φορά που ο Χωστήρας κατανάλωσε μερέντα, τρέχαμε στον οδοντίατρο.

      Διαγραφή
  4. Tι ζήτησε ο βανίλια χωστήρας? Το fifty shades of grey να την δει s/m με αυτό το αποτυχημένο ξέπλυμα που ονομάζεται και βιβλίο?

    Snake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ χάι-τεκ οι Χωστήρας-Κρήτη:
    εκεί που τα άλλα ζευγάρια αφήνουν τέτοιου είδους μηνύματα κολλώντας post-it στο ψυγείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια λιγούρα για μερέντα (ή ακόμα καλύτερα Ντάμερε) μου ήρθε πάντως... 2 στα 2 έχετε... Χωστήρα, βοήθα τα λαπιτόπια ημών να μην κολλήσουν οι μητρικές (τους) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ να είχαμε μια φέτα φρεσκοψημενο ψωμί με μερέντα παντου!!!!

      Διαγραφή
  7. Ωραια...περναω που περναω μια φαση τρελης ευαισθησιας διαβαζω κ αυτο το βλογκ κ νε παιρνουν τα ζουμια απο τη συγκινηση...(εχω διαβασει κ την αναρτηση του χωστηρα)
    Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις δυο παιδια ερωτευμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε ερωτευμένα και λίγο βλαμμένα.
      Οχι για συγκίνηση, αλλά για γέλια.
      :)

      Διαγραφή