30/7/13

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Πολλές είναι οι φορές που σκέφτομαι το... πιο καλή η μοναξιά από σένα που βρωμούσες κι έλεγες πως μ'αγαπούσες, πιο καλή η μοναξιά.

Έχω ένα πρόβλημα. Βασικά πολλά προβλήματα έχω, αλλά θα σας εκθέσω σήμερα ένα σημαντικό. Αυτό περιγράφεται με μια λέξη ως μπίχλα.

Τα πράγματα είναι απλά. Τα μικρόβια σκοτώνονται με χλωρίνη και άζαξ. Τραβάς το καζανάκι όταν χέζεις και μετά ρίχνεις μέσα και λίγη χλωρίνη. (κατεβάζεις και το καπάκι)

Τρως το υπέροχο πρωινό σου και γεμίζεις τον πάγκο της κουζίνας με ψίχουλα. Αφού πήρες ενέργεια, σειρά έχει να συμμαζέψεις το χάος. (γι' αυτό υπάρχουν τα υπέροχα βετεξ)

Αλλάζεις ρούχα κάθε μέρα γιατί κάνει ζέστη. Τα άπλυτα δεν τα πετάμε όπου του φανεί του Λωλοστεφανή, αλλά τα ρίχνουμε στον κάδο των απλυτων, προκειμένου η δουλάρα η αγαπημένη σου να τα βρει και να βάλει πλυντήριο. (γι' αυτό αγοράσαμε τον κάδο)

Κάνεις μπάνιο γιατί έχει φοβερή ζέστη και αντιλαμβάνομαι τα τρία ντουζ μέχρι το μεσημέρι και τα άλλα πέντε ντουζ κατά τη διάρκεια της νύχτας που σε πιάνουν οι αϋπνίες σου. Αφού όμως ολοκληρώσεις, μάζεψε και τα νερά που έριξες παντού μετά τη μάχη στο Κορδελιό που έζησες στη μπανιέρα. (σφουγγαρίστρα λέγεται το εργαλείο)

Γυρνάς αργά το βράδυ στο σπίτι μετά τη δουλειά. Πεινάς. Εντάξει. Κατανοητό. Ανοίγεις το ψυγείο και σαν άλλος γύπας το αδειάζεις. Κανένα πρόβλημα. Μετά όμως μπορείς να μαζέψεις λίγο τον κακό χαμό που δημιούργησες γύρω σου. (βετεξ και πάλι και όλα καλά)

Βλέπεις την αγαπημένη σου και σιδερώνει μέσα στο κατακαλόκαιρο τα ρούχα σου για να τα έχεις φρέσκα και καθαρά και να είσαι σαν το κουκλί το ζωγραφιστό. Τέλεια. Όταν δε σου αρέσει ένα μπλουζάκι, μη το πετάς σα να κάνεις στριπτίζ από δω κι από εκεί. Αφού είναι καθαρό, ξαναβάλτο στο συρτάρι. (ουφ)

Βλέπεις την αγαπημένη σου και σκουπίζει και σφουγγαρίζει σχεδόν κάθε μέρα. Μη πατάς στα σφουγγαρισμένα. Κάνε ένα τσιγάρο στην αυλή μέχρι να στεγνώσει το πάτωμα. (αφού βλέπεις και θάλασσα από την αυλή)

Προς Θεού, δεν απευθύνομαι στον Χωστήρα. Αυτός είναι νοικοκύρης. Απλά μου βγήκε ένα παράπονο χρόνων από γαϊδουρινές συμπεριφορές αντρών.

Στον Χωστήρα απλά θα πω: Σε ικετεύω μωρό μου, ας την σκοτώσουμε επιτέλους την αράχνη στο χωλ. Με αρκετά κουνούπια ταϊστηκε. Θεριό ανήμερο έγινε. Θα φάει κι εμάς σε λίγο. Είναι καιρός να συνηθίσεις το φιδάκι και τις ταμπλέτες. Και δε σε ρωτάω πια. Την σκότωσα. Σήμερα το βράδυ που θα επιστρέψεις από τη δουλειά, η αράχνη η κουνουποπνίχτρα δεν θα μας κρατάει πια συντροφιά. Λυπάμαι. Τέλος.


35 σχόλια:

  1. Τρως το υπέροχο πρωινό και κάνεις μια τσουπ με το χέρι και τα ρίχνεις όλα στο πάτωμα. Τα σκορπάς με τα πόδια δω και κει.

    Δεν αλλάζεις ρούχα κάθε μέρα. Τα βγάζεις όξω να στεγνώσουν και τα λούζεις με κολόνια όταν τα ξαναφορέσεις.

    Κάνεις ντουζ μόνο τις μασχάλες άντε και τα πόδια μια φορά στις 3 εβδομάδες.

    Το βράδυ τρως ότι βρεις στο ψυγείο και ότι περισέψει το αφήνεις για τις κατσαρίδες. Ψυχή έχουν και αυτες.

    Σίδερο θέλουν μόνο τα εσώρουχα στο σημείο του πεόυς και του μονιού για τα μικρόβια.

    Αν σφουγγαρίζει η λατρεμένη σου μπορείς να πατήσεις στα σφουγγαρισμένα να δεις τα όμορφα σχήματα που αφήνουν τα παπούτσια σου. Και προς θεού μην έχει σταυρό από κάτω.

    Να πεθάνουν όλα τα έντομα.

    Καλησπέρα Κρήτηηηηηηη !!!!1111!!!!ενα ena ena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να σε κάνω άνθρωπο εσένα. Ή να σε απομακρυνω από τον Μάνο.

      Διαγραφή
  2. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είσαι κακούργα και σκοτώνεις τα αθώα πλασματάκια τα οποία επιπροσθέτως σε προστατεύουν κι από τα κουνούπια!!! ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιπροσθέτως...με κατατρωνε τα κουνούπια αν δε βάλω ταμπλέτα με αράχνες ή χωρις.

      Διαγραφή
  3. Τουλάχιστον έκανε δουλειά η αράχνη όσο ζούσε (θεός σχωρέστην) ή τζάμπα την ανεχόσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΝΙΣΣΑΑΑΑ!

    Όλες αυτές οι συμπεριφορές γίνονται εξεπίτηδες για να δοκιμάσουμε αν μας αγαπάτε ή αν μας δουλεύετε!!Τι νόμιζες Κρήτη μόνο εσείς μας ελέγχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος έλεγχος. Συγκινήθηκα.

      Διαγραφή
    2. Να φέρω τον κουβά για τα δάκρυα;Να μην φωνάζει και ο Χωστήρας!!
      ΥΓ:Φονισσααααααααααα!

      http://www.youtube.com/watch?v=TxEGjMIBW4U

      Διαγραφή
    3. Αν τις έβλεπες θα τις σκότωνες κι εσυ.
      Μαύρες κι άραχνες.

      Διαγραφή
  5. Εδώ ανταποκρίνεται ο στίχος του Πλοκαμιού του Καρχαρία, "κατά βάθος γουστάρω να γίνω ένας βρωμύλος, ένας άπλυτος σκύλος". Αλλά εγώ καθαρίζω από μόνος μου (αφού με πρήξει ο πατέρας μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα!! Θα μπορουσες να του πεις για τη φαρμα ζωων που την πηγες κ οτι εκει θα ειναι ευτυχισμενη γιατι εκτος απο κουνουπια θα εχει κ αλλες φιλες αραχνες να παιζει κ να υφαινουν παρεα..ασπλαχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι τόσο προχωρημένη στην φαντασία. Χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Οχι βρε..δν θελει φαντασια! Να βλεπεις φιλαρακια θελει που ελεγαν στον τζοι για τη φαρμα, ενω η παπια κ το κοτοπουλο ειχαν ψοφησει, αλλα δν ηθελαν να τον στενοχωρησουν!! :)

      Διαγραφή
    3. Δεν έβλεπα φιλαράκια, αλλά όντως ήταν ωραία ιδέα.
      :)

      Διαγραφή
  7. Δεν είναι θέμα μπίχλας. Απλώς μερικοί είναι τελείως γαϊδούρια.

    Για να καταλάβω... είχατε για pet μια αράχνη; Γούστα είναι αυτά βέβαια,αλλά θα προτιμούσα κουτάβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είχαμε κι εμείς μια μικρή αραχνούλα στο μπάνιο, αλλά κι εμάς δεν μας ενοχλούσε...δεν ξέρω γιατί...κάποια στιγμή μετά απο καιρό την ξεκάναμε κι εμείς, μην γίνουμε και ρεζίλι αν την προσέξει κανένας...άκακο ζωάκι...αλλά τι κάνουν βρε παιδί μου στην ίδια θέση συνέχεια, αυτές οι αράχνες? τέλος πάντων...
    τώρα, με το θέμα της συγκατοίκησης είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στην αρχή αλλά μετά συνηθίζεις και δεν σε πειράζει και πολύ ούτε το μόνιμα σηκωμένο καπάκι της λεκάνης ούτε άλλα τέτοια...και άμα το σκεφτούμε και καλύτερα, τι νόημα έχει αν το καπάκι είναι κάτω ή πάνω? κι άμα υπάρχουν ψίχουλα, δεν βαριέσαι ...υπάρχουν και τα μυρμήγκια που θα τα φάνε...και τι νόημα θα είχε το πάτωμα χωρίς...πατημασιές???
    με όλα αυτά αποκτά νόημα η καθημερινότητα...αλλιώς θα μέναμε σε θαλάμους αποστειρωμένους
    καλησπέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μιλάμε για αποστείρωση. Αλλά για σεβασμό. Σέβεσαι το αλλο μισό αν προσέχεις ή βοηθάς.

      Διαγραφή
  9. Σκότωσες την Αράχνη;

    Την υφάντρα, προστάτιδα του σπιτιού;

    Μεγάλο έγκλημα - μια μεγάλη αράχνη έχει αρκετό δηλητήριο να σκοτώσει αν τη ρίξεις σε ένα κύπελο κρασί (λέει κι ο Σαίξπηρ) αλλά έχει μικρές δαγκάνες, δε μπορεί να σε δαγκώσει. Επίσης δεν καταστρέφει λουλούδια, διακοσμεί γωνίες και κυριολεκτικά φυλάει τα μυστικά σου..
    Έχω γράψει ολόκληρο μανιφέστο για την Αράχνη. Σκέψου τι καθαρή είναι που πριν πλέξει νέο ιστό καθαρίζει το σημείο από τους παλιούς.

    Σε όλα τα άλλα που είπες συμφωνώ, μόνο, όσο και να τα λες οι περισσότεροι άνδρες δεν αλλάζουν, είνα θέμα ανατροφής και έχουν ανακαλύψει και πολλά μυστικά για να αποφεύγουν την αγκαρία. Ίσως σε δύο-τρεις γενιές..

    Καλό ξημέρωμα
    και
    περιμένω να μάθω τι άλλαξε τώρα που δεν έχετε την Αράχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη ευχαριστώ για την κατανόηση και δέχομαι συλλυπητήρια

      Διαγραφή
    2. Τη σκότωσα δίχως φόβο και με πάθος.

      Διαγραφή
    3. Επίσης Δάφνη δεν είχε αλλάξει κάτι και που την φιλοξενούσαμε.

      Διαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Me poion phges kai ta ftiakses re kopelia,me ton Tamptako?
    Yparxoun kai andres pou tiroun estw tous basikous kanones ygieinis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κούκλα θες να σου καθαρίσω το σπίτι? Θα στο γλυψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, έλα τρελό αγόρι, αλλά θέλω να μου κάνεις και ένα τρελό γλυφομούνι στην τεράστια προβοσκίδα μου

      Διαγραφή
  13. εμείς για κατοικίδιο τις 3 τελευταίες μέρες έχουμε ένα μολυντήρι και παίζουμε κυνηγητό κάθε βράδυ ...ο δολοφόνος μας (Κώστας) είναι άχρηστος! πόσα παίρνεις για να έρθεις και προς τα εδώ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ψυχοπονιάρης για να σκοτώσει ή απλά ανίκανος;
      χαχα

      Διαγραφή